Pattaya

Udlejning indkvartering Pattaya Salg Bolig Pattaya Ture Pattaya Udflugter Pattaya Attraktioner Pattaya Transport Pattaya

Indkvartering Pattaya
Aktiviteter udflugter og ture Pattaya
Transport Pattaya
Kombineret indkvartering transport udflugter og ture Pattaya

Pattaya er kendt som "Østens Hawaii" på grund af dets rigelige solskin, dejlige strande og lækre fisk og skaldyr. Det ligger på Thailands østlige Golfkyst.
Kystlinjen strækker sig 15 kilometer over krystalklart vand og tiltrækker solbadere og strandgæster fra hele verden. Vandsport som vandski, parasailing og dykning er alle populære aktiviteter, som enhver besøgende bør gøre.
Efter mørkets frembrud kommer byen til live med en bred vifte af underholdning, inklusive Tiffany Show, som byder på udsøgte ladyboys og lige så geniale talenter. Med blinkende neonlys og bragende musik er gaderne fyldt med dansesale, natklubber og barer.

Det ligger på den østlige kyst af Den Thailandske Golf, ca. 100 kilometer sydøst for Bangkok, inden for, men ikke en del af Bang Lamung District i provinsen Chonburi. Pattaya City er et selvstyrende kommunalt område, der dækker tamboner Nong Prue og Na Klua og dele af Huai Yai og Nong Pla Lai. Byen ligger i den industrielle østkystzone sammen med Si Racha, Laem Chabang og Chonburi. Pattaya er i centrum af Pattaya-Chonburi Metropolitan Area - en byområde i Chonburi-provinsen - med en befolkning på omkring 1,000,000.

Kort over Pattaya

Pattaya News

Pattaya med drone

KLIK AFSPILLEREN TIL SE OVERSIGTET

Sammenlign