Krabi

Udlejning indkvartering Krabi Salg bolig Krabi udflugter Krabi ture Krabi attraktioner Krabi Transport Krabi

Indkvartering Krabi

Aktiviteter og ture Krabi

Transport Krabi

Kombineret overnatning transport udflugter og ture Krabi
Deltag i vores lokale partnernetværk
Vi leder efter partnere til at bringe kunder til Thailand og nyde en god ferie med god og pålidelig service leveret af os og dig. 
Vi leverer alle slags pakker til interstedspartnere.
Vi justerer også medlemspakken i henhold til din anmodning i henhold til vilkår og politik for Siam4home.
BLIV PARTNER MED SIAM4HOME

Krabi er et paradis i det sydlige Thailand, beliggende på en halvø, der vender mod Phuket over havet. Det omgivende vand er oversået med mere end 30 offshore-øer, der ligner perler. Fra den glatte strand til det varme, klare vand, palmerne, der svajer i vinden, de flydende vandfald og de vilde dyr gemt i skoven, er provinsen fuld af naturlig poesi.
Krabi består af adskillige øer, der er kendt for deres farverige flora og fauna. Med sit fantastiske, rene vand og talrige havdyr er det en verdensberømt klatredestination, der også er ideel til dykning.

Krabi den største by i provinsen Krabi (thesaban mueang) på vestkysten af ​​det sydlige Thailand ved mundingen af ​​Krabi-floden, hvor den tømmes i Phang Nga-bugten. Fra og med 2010 havde byen en befolkning på 52,867. Byen er hovedstaden i Krabi-provinsen og Krabi-distriktet. Turisme er en vigtig industri. Krabi ligger 783 km syd for Bangkok ad vej.

Kort Krabi

Drone Krabi

KLIK AFSPILLEREN TIL SE OVERSIGTET

Sammenlign