Koh Tao

Udlejning indkvartering Koh Tao Salg bolig Koh Tao Ture Koh Tao Udflugter Koh Tao Attraktioner Koh Tao Transport Koh Tao

Indkvartering Koh Tao
Aktiviteteter udflugter og ture Koh Tao
Transport Koh Tao
Kombineret indkvartering transport udflugter og ture Koh Tao
Deltag i vores lokale partnernetværk
Vi leder efter partnere til at bringe kunder til Thailand og nyde en god ferie med god og pålidelig service leveret af os og dig. 
Vi leverer alle slags pakker til interstedspartnere.
Vi justerer også medlemspakken i henhold til din anmodning i henhold til vilkår og politik for Siam4home.
BLIV PARTNER MED SIAM4HOME

Koh Tao er en lille ø ud for Thailands kyst, ud mod Thailandbugten. Koh Tao ligger mellem Koh Samui og Koh Phangan mod nord. I Koh Tao er sigtbarheden under vandet enestående, øen er hjemsted for levende og smukke koraller og talrige havliv, og det giver fantastiske dykkerforhold, hvilket gør den til en af ​​verdens mest berømte dykker- og snorkledestinationer. Koh Taos hav er meget klart. Der er adskillige rev på Koh Tao, og vandtemperaturen ligner den i et badekar. Undersøiske bakker giver fantastiske dykkersteder inden for en radius på 20 kilometer fra øen. Koh Tao blevet en meget populær dykkerdestination.

Koh Tao er en ø i Thailand og er en del af Chumphon-øhavet på den vestlige bred af Thailandsbugten. Det dækker et område på ca. 21 km2. Administrativt er det et underområde i Ko Pha-ngan-distriktet i Surat Thani-provinsen. Fra og med 2006 var dens officielle befolkning 1,382. Den største bosættelse er Ban Mae Hat. Øens økonomi er næsten udelukkende centreret om turisme, især dykning.

Kort Koh Tao

Drone Koh Tao

KLIK AFSPILLEREN TIL SE OVERSIGTET

Sammenlign