Koh Samui

Udlejning Indkvartering Koh Samui Salg Bolig Koh Samui Ture Koh Samui Udflugter Koh Samui Attraktioner Koh Samui Transport Koh Samui

Indkvartering Koh Samui
Aktiviteter og ture Koh Samui
Transport Koh Samui
Kombineret overnatning transport udflugter og ture Koh Samui
Deltag i vores lokale partnernetværk
Vi leder efter partnere til at bringe kunder til Thailand og nyde en god ferie med god og pålidelig service leveret af os og dig. 
Vi leverer alle slags pakker til interstedspartnere.
Vi justerer også medlemspakken i henhold til din anmodning i henhold til vilkår og politik for Siam4home.
BLIV PARTNER MED SIAM4HOME

Bølgerne ruller blidt mellem farverne grøn og blå på en hvid, halvmånestrand, der kærtegner krystalblåt vand og bruser i sol. Koh Samui er et tropisk paradis.
Koh Samui, et feriested i verdensklasse, byder på en bred vifte af vandaktiviteter, hvilket gør det til et glimrende valg for rejsende, der har en stærk tilknytning til havet. Gå ikke glip af de frodige kokosnøddeplantager, rolige fiskerlandsbyer og fantastiske strømmende vandfald, mens du beundrer skønheden ved Samui Beach.

Koh Samui er en ø ud for Thailands østkyst. Geografisk i Chumphon-øgruppen er det en del af Surat Thani-provinsen, selvom Ko Samui fra 2012 fik kommunal status og er således nu lokalt selvstyrende. Ko Samui, med et areal på 228.7 kvadratkilometer, er Thailands næststørste ø efter Phuket. I 2018 blev den besøgt af 2.7 millioner turister.

Kort Koh Samui

Samui nyheder

Koh Samui med drone

KLIK AFSPILLEREN TIL SE OVERSIGTET

Sammenlign