Koh Samet

Lej bolig Koh Samet Udsalg bolig Koh Samet Ture Koh Samet Rejser Koh Samet Attraktioner Koh Samet Transport Koh Samet

Indkvartering Koh Samet
Aktiviteteter udflugter og ture Koh Samet
Transport Koh Samet
Kombineret indkvartering transport udflugter og ture Koh Samet
Deltag i vores lokale partnernetværk
Vi leder efter partnere til at bringe kunder til Thailand og nyde en god ferie med god og pålidelig service leveret af os og dig. 
Vi leverer alle slags pakker til interstedspartnere.
Vi justerer også medlemspakken i henhold til din anmodning i henhold til vilkår og politik for Siam4home.
BLIV PARTNER MED SIAM4HOME

Rayong-provinsen, sydøst for Bangkok, er hjemsted for Ko Samet. I den nordlige del af Ko Samet er der en lang slugt, og en mindre bjergkæde forbinder øst og vest. Øen er tæt skovklædt og oversået med kokosnøddetræer. På grund af det gode vejr året rundt på Ko Samet kan gæsterne nyde vandaktiviteter såsom windsurfing, snorkling og vandski. Bortset fra det fantastiske tropiske miljø og den bedste svømning ved stranden, er Ko Samet kendt for sine billige tropiske frugter og fisk og skaldyr af høj kvalitet.

Det er i Thailandbugten ud for kysten af ​​den thailandske Rayong-provins, cirka 220 kilometer sydøst for Bangkok. Ko Samet er en del af Phe-underdistriktet i Amphoe Mueang Rayong, hovedstadsdistriktet, eller Amphoe Mueang, i Rayong-provinsen. Ko Samet er den største og vestligste af en klynge af øer ikke langt fra kysten. Ko Samet måler 6.8 kilometer fra nord til syd. På dets nærmeste punkt på fastlandet ligger øen 2.6 kilometer syd for fastlandet Rayong-provinsen; dog er den faktiske rejseafstand fra den vigtigste kommercielle turistmole i byen Phe til øens nærmeste turiststrand omkring 10 kilometer.

Kort Koh Samet

Drone Koh Samet

KLIK AFSPILLEREN TIL SE OVERSIGTET

Sammenlign