Chiang Rai

Udlejning indkvartering overnatning Chiang Rai Salg bolig Chiang Rai Udflugter Chiang Rai Ture Chiang Rai Attraktioner Seværdigheder Chiang Rai Transport Chiang Rai

Indkvartering Chiang Rai
Aktiviteter udflugter og ture Chiang Rai
Transport Chiang Rai
Kombineret indkvartering transport udflugter og ture Chiang Rai
Deltag i vores lokale partnernetværk
Vi leder efter partnere til at bringe kunder til Thailand og nyde en god ferie med god og pålidelig service leveret af os og dig. 
Vi leverer alle slags pakker til interstedspartnere.
Vi justerer også medlemspakken i henhold til din anmodning i henhold til vilkår og politik for Siam4home.
BLIV PARTNER MED SIAM4HOME

Chiang Rai er den mest folkerige by i det nordlige Thailand, beliggende ved krydset mellem Thailand, Laos og Myanmar, omkring 900 kilometer nord for Bangkok. Chiang Rai blev grundlagt i 1262 af kong Mangrai, som også er byens navn.
Chiang Rai er en fredelig, beskeden by omgivet af frodige grønne områder og naturlig skønhed. Det er indgangen til Daen Lao-bjergkæden og Myanmar-Laos-grænsen, også kendt som Den Gyldne Trekant, som forbinder de tre nationer. Smukke bjerglandsbyer, Mekong-floden og det verdensberømte hvide tempel (Wat Rong Khun) og det sorte tempel kan alle findes i dette område (Baan Dam).

Thailands seksoghalvfjerds provinser, som ligger i det øvre nordlige Thailand og er Thailands nordligste provins. Det grænser op til Shan-staten Myanmar mod nord, Bokeo-provinsen Laos mod øst, Phayao mod syd, Lampang mod sydvest og Chiang Mai mod vest. Provinserne er forbundet med Houayxay Laos af den fjerde thai-laos venskabsbro, der strækker sig over Mekong.

Kort over Chiang Rai

Chiang Rai Times

Chiang Rai video

KLIK AFSPILLEREN TIL SE OVERSIGTET

Sammenlign