Chiang Mai

Udlejning indkvartering Chiang Mai Salg bolig Chiang Mai Udflugter Chiang Mai Ture Chiang Mai Attraktioner Chiang Mai Transport Chiang Mai

Indkvartering Chiang Mai
Aktiviteter udflugter og ture Chiang Mai
Transport Chiang Mai
Kombineret indkvartering transport udflugter og ture Chiang Mai
Deltag i vores lokale partnernetværk
Vi leder efter partnere til at bringe kunder til Thailand og nyde en god ferie med god og pålidelig service leveret af os og dig. 
Vi leverer alle slags pakker til interstedspartnere.
Vi justerer også medlemspakken i henhold til din anmodning i henhold til vilkår og politik for Siam4home.
BLIV PARTNER MED SIAM4HOME

Chiang Mai er det økonomiske hjerte i det nordlige Thailand og Thailands næststørste by. Det er langt fra Bangkoks travle liv. På grund af sin friske og fredelige atmosfære er den kendt som "Northern Rose". Chiang Mai, hovedstaden i Lanna Kongerige, har en dejlig, traditionel atmosfære.
Inde og udenfor den antikke by er der talrige charmerende og dejlige templer. De storslåede og smukke pagoder i nordthailandsk stil er hjemsted for beskedne og venlige munke, som er glade for at tale med gæster.
Langs de krydsede gader er der talrige butikker fulde af enestående fund samt restauranter, kaffebarer og massagesaloner. De pulserende natmarkeder er en fascinerende funktion, der er populær blandt turister.

Chang Mai er den største by i det nordlige Thailand og hovedstaden i Chiang Mai-provinsen. Det er 700 km (435 mi) nord for Bangkok nær de højeste bjerge i landet, inklusive Doi Inthanon. Chiang Mai blev grundlagt i 1296 som den nye hovedstad i Lan Na, efterfulgt af den tidligere hovedstad, Chiang Rai. Byens strategiske beliggenhed ved Ping-floden og dens nærhed til store handelsruter bidrog til dens historiske betydning.

Kort over Chiang Mai

ChiangMaiOne nyheder

Droneby Chiang Mai

KLIK AFSPILLEREN TIL SE OVERSIGTET

Drone-provinsen Chiang Mai

Sammenlign