Bangkok

Udlejning Indkvartering Bangkok Salg bolig Bangkok Udflugter Bangkok Ture Bangkok Attraktioner Bangkok Transport Bangkok

Indkvartering Bangkok
Aktiviteteter udflugter og ture Bangkok
Transport Bangkok
Kombineret overnatning transport udflugter og ture Bangkok

Udlejning, ture, aktiviteter, transport og udflugter i Bangkok eller til andre destinationer i Thailand. Du kan også oplyse, hvilke ønsker du har til din ferie. Brug venligst vores kontaktformularer, så kontakter vi vores lokale partnernetværk.

Kontakt formularer 

Book nu
avatar
CitiSmart Sukhumvit 18. Sunny XNUMX-værelses lejlighed til leje i en central Asok beliggenhed

Asok, Bangkok, จังหวัด กรุงเทพมหานคร Thailand

1500THB / 1 nat

Book nu
avatar
Thaicanaltours

Bangkok, Thailand

2000THB

Bangkok, Thailands hovedstad, tilbyder besøgende en række spændende aktiviteter. Utallige turister er tiltrukket af byen af ​​dens smukke tropiske skønhed, rige buddhistiske kultur og unikke folkeskikke. Byen giver en udsøgt oplevelse af ægte thailandsk livsstil, med en perfekt blanding af østlige og vestlige kulturer, en forening af gammel og moderne tid og rum. Dette er et land med varige kulturelle monumenter og traditionelle markeder ved vandet, en sand shopping- og naturelskers glæde. Kom og gå en tur rundt i de charmerende gader og opdag, hvorfor så mange mennesker er blevet forelsket i denne by.

Bangkok[A] er hovedstaden og den mest folkerige by Thailand, også kendt under sin endonym Krung Thep Maha Nakhon eller i daglig tale Krung Thep.[C] Byen fylder 1,568.7 kvadratkilometer (605.7 sq mi) i Chao Phraya River delta ind det centrale Thailand og har en anslået befolkning på 10.539 millioner i 2020, 15.3 procent af landets befolkning. Over fjorten millioner mennesker (22.2 procent) boede i omgivelserne Bangkok Metropolitan Region ved folketællingen i 2010, hvilket gør Bangkok til en ekstrem primater by, som overskygger Thailands andre bycentre i både størrelse og betydning for den nationale økonomi.

Se mere

Kort Bangkok

Bangkok Post

Bangkok med drone

Sammenlign