Rayong

Udlejning Indkvartering Rayong Salg bolig Rayong udflugter Rayong ture Rayong attraktioner Rayong Transport Rayong

Indkvartering Rayong
Aktiviteter og ture Rayong
Transport Rayong
Kombineret indkvartering transport udflugter og ture Rayong
Deltag i vores lokale partnernetværk
Vi leder efter partnere til at bringe kunder til Thailand og nyde en god ferie med god og pålidelig service leveret af os og dig. 
Vi leverer alle slags pakker til interstedspartnere.
Vi justerer også medlemspakken i henhold til din anmodning i henhold til vilkår og politik for Siam4home.
BLIV PARTNER MED SIAM4HOME

Når thailændere tager på ferie, er Rayong Beach en populær destination. Lange strande, dejlige hoteller og et vidunderligt, afslappende miljø byder dig velkommen her. Rayongkysten, Thailands eget ferieparadis, ligger kun tre timers busrejse fra Bangkok. Dette udsnit af "ægte" Thailand er ideel for alle, der søger et feriested, der er lige dele afslappende og autentisk thailandsk. Leveomkostningerne er også lavere her end mange andre thailandske steder. Rayongs omgivelser. Kan du lide at gå i dit eget tempo i ferien og gå på opdagelse på egen hånd? Så er du kommet til det rigtige sted. Chanthaburi-provinsen har meget at byde på. Den samme navngivne metropol er kendt for sit diamantmarked samt sin smukke katedral. Du kan komme forbi en af ​​de mange frugtplantager, der har gjort byen berømt på din tur her eller herfra. Den pulserende ferieby Pattaya, som er en af ​​kystens mest berømte – og berygtede – destinationer, ligger omkring samme afstand væk.

Rayong er byen (thesaban nakhon) på østkysten af ​​Thailandbugten og hovedstaden i Rayong-provinsen. Det dækker tamboner Tha Pradu og Pak Nam og dele af tamboner Choeng Noen og Noen Phra, alle inden for Mueang Rayong District. Fra 2016 var befolkningen 64,256 (estimeret). Hovedindustrien er fiskeri, og det er også hovedproducenten af ​​Thailands fiskesauce. Det er også centrum for den kemiske industri og bilindustrien. I 2012 åbnede Ford Motor Company en samlefabrik i Rayong for at udvide Fords tilstedeværelse i ASEAN-området med omkring 2,200 ansatte.

Kort Rayong

Drone Rayong

KLIK AFSPILLEREN TIL SE OVERSIGTET

Sammenlign