Kanchanaburi

Udlejning indkvartering Kanchanaburi Salg bolig Kanchanaburi Udflugter Kanchanaburi Ture Kanchanaburi Attraktioner Kanchanaburi Transport Kanchanaburi

Indkvartering Kanchanaburi
Aktiviteter udflugter og ture Kanchanaburi
Transport Kanchanaburi
Kombineret indkvartering transport udflugter og ture Kanchanaburi
Deltag i vores lokale partnernetværk
Vi leder efter partnere til at bringe kunder til Thailand og nyde en god ferie med god og pålidelig service leveret af os og dig. 
Vi leverer alle slags pakker til interstedspartnere.
Vi justerer også medlemspakken i henhold til din anmodning i henhold til vilkår og politik for Siam4home.
BLIV PARTNER MED SIAM4HOME

Selvom det er fristende at fremhæve Kanchanaburis fortid fra Anden Verdenskrig, er byen meget mere end den velkendte triade Death Railway, Broen over Kwae-floden (Kwai) og Allied War Cemetery. Mange gæster nyder at slappe af langs flodbredden med en kold drink og en god bog. Mange af dem kommer for et par dage, men bliver i uger for at se alt, hvad den omkringliggende region har at byde på. White water rafting, elefanttrekking og golf er populære aktiviteter for besøgende, ud over at se fantastiske vandfald, frodig skov og tre af Thailands største reservoirer. Kanchanaburi er et fantastisk sted at besøge, hvis du nyder naturen. Srinakharin Dam, Vajiralongkorn Dam, Sai Yok Noi Waterfall, Sai Yok Yai Waterfall, Erawan Waterfall, Mon Bridge, Mueang Sing Historical Park, Three Pagodas Pass, Wat Wang er alle attraktive steder at besøge i Kanchanaburi.

Kanchanaburi den største af de vestlige provinser (changwat) i Thailand. De nærliggende provinser er (med uret, fra nord) Tak, Uthai Thani, Suphan Buri, Nakhon Pathom og Ratchaburi. I vest grænser det op til Kayin-staten, Mon-staten og Tanintharyi-regionen i Myanmar. Turister tiltrækkes af historien om dens gamle civilisation og broen fra Anden Verdenskrig over floden Kwai, der oprindeligt blev stavet "Khwae", men officielt ændret til Kwai for at imødekomme turisternes forventninger.

Kort Kanchanaburi

Video Kanchanaburi

KLIK AFSPILLEREN TIL SE OVERSIGTET

Sammenlign