Bliv partner med Siam4home

Du bliver en del af et verdensomspændende netværk af kunder og partnere. Vi arbejder på internetplatforme Facebook og Instagram. Teamwork er meget vigtigt for os, vores partnere og kunder.

Du er altid velkommen til kontakt os for info eller hjælp. Vi vil gerne støtte dig i at udvikle en partnerpakke, der passer bedst til dine behov.

Hvorfor blive partner

Siam4home er godkendt affiliate partner for førende rådgivere for ferie og overnatning. Vi ønsker at yde pålidelig og lokal service til vores kunder i Siam4home lokale partnernetværk. På nuværende tidspunkt har vi lokale partnere hovedsageligt i Hua Hin lokale partnernetværk.

Vi leder efter lokale partnere på destinationer i Thailand. Vi laver individuelle aftaler med hver enkelt partner. Abonnements- eller kommissionsfortegnelser. Vi kan også kombinere begge opslagstyper. Vi kan og foretrækker, at vi uploader dine startpakkelister. Du vil modtage dit eget log ind til redigering og upload af yderligere opslag. Hver partner kan vælge Siam4home udfører al kundeservice som korrespondance, bookinger, kontrakter osv.. Oplysninger kan også være med direkte kontakt til hver partner. Vi kan også lave en kombination af begge typer. Det hele afhænger af aftale med hver lokale partner.

Vi laver facebook-kampagner for vores partnerlister i relevante grupper, hvor vi er blevet medlem. Vi laver også kampagner på instagram.

Prisen for dine fortegnelser afhænger af antallet af fortegnelser, hvilket betyder øget rabat for stigende fortegnelser. Vi anbefaler at lave et par lister som en startpakke. Vi kontakter partner, hvis vi modtager en generel henvendelse fra kunde, hvilken partner kan yde service til. Partner kan derefter sende varer til os, hvilket vil gøre for en specifik kundeanmodning.

Partner kan også vælge at være lokal partner uden fortegnelser på vores web. Men vil yde service eller indkvartering, hvis vi har kundeønske, hvilken partner kan levere varen til.

Vi håber, at du er interesseret i at arbejde sammen med os. Vi ser frem til at høre fra dig. Vi vil gøre vores bedste for et teamwork med os, skræddersyet til din virksomhed.

 

Med venlig hilsen

Michael Reher

Ejer og leder Siam4home Co.Ltd

Hvordan virker det?

Kommissionspartner

Lokal partner kan vælge Commission Partner. Siam4home vil uploade dine første annoncer. Vi uploader dine første opslag for dig. Du vil modtage et midlertidigt log-in-adgangskode, som du kan ændre til dit eget kodeord for fremtidig login. Siam4home kan også foretage al upload af dine opslag. Kunden vil kontakte Siam4home fra dine fortegnelsers kontaktoplysninger. Vi vil kontakte dig og informere kundernes anmodning. Du informerer os, hvis du er interesseret i kunden, og vi vil give dit svar til kunden. Siam4home vil kan foretage alle reservationer og kontrakter. Kampen om booking og kontakter sker med Partners individuel aftale og i Partners navn. Betaling overføres direkte til Partners konto. Siam4home kører kampagner på Instagram og facebook. Du kan anmode om en speciel kampagne til din fortegnelse. Siam4home vil også kontakte dig, hvis vi modtager en generel kundeanmodning, som matcher din fortegnelse. Siam4home laver individuel aftale med hver lokale partner. Hver aftale er baseret på lokale partneres forslag og anmodninger, herunder Siam4homes vilkår og betingelser.

Abonnement Partner

Lokal Partner kan vælge abonnementspakke. Vi uploader dine første opslag for dig. Du vil modtage et midlertidigt log-in-adgangskode, som du kan ændre til dit eget kodeord for fremtidig login. Siam4home kan også foretage al upload af dine opslag. Kunden vil kontakte dig direkte via dine kontaktoplysninger i dine fortegnelser. Kunden vil kun kontakte dig for forespørgsel, og det er op til dig og kunden at aftale booking. Siam4home kører kampagner på Instagram og facebook. Du kan anmode om en speciel kampagne til din fortegnelse. Siam4home vil også kontakte dig, hvis vi modtager en generel kundeanmodning, som matcher din fortegnelse. Siam4home laver individuel aftale med hver lokale partner. Hver aftale er baseret på lokale partneres forslag og anmodninger, herunder Siam4homes vilkår og betingelser.

Kundeanmodningspartner

Partner kan vælge kun at blive kontaktet af Siam4home, hvis vi har kundeanmodninger, der matcher partnere. Vi vil kontakte dig og informere kundernes anmodning. Du informerer os, hvis du er interesseret i kunden, og vi vil informere dit svar til kunden med alle oplysninger fra dig vedrørende kundens anmodning. Provision aftales efter hver kundes anmodning. Siam4home kan klare alle bookinger og kontrakter. Kampen om booking og kontakter sker med Partners individuel aftale og i Partners navn. Betaling overføres direkte til Partners konto.

Priser

Prisen afhænger af: Antal opslag fra hver partner. Indhold for opslag. For eksempel om studiolejlighed eller et feriested med mange værelser og serviceydelser. Partner med enkelt opslag eller partner med flere opslag. Vi laver individuel pakke til hver lokal partner.

Sammenlign