Thailand tilbyder alle slags aktiviteter, udflugter og ture. Vandsport, cykelture eller trekking i en af ​​Thailands berømte nationalparker. Thailand har det hele på grund af dets geografiske mangfoldighed. Smuk natur i det nordlige Thailand med store skove og vandfald. Smukke øer med koralrev og rene strande. Store byer som Bangkok og topdestinationer som Phuket eller Hua Hin, som tilbyder alt det bedste til din ferie.

rygsæk
22237_5e683ed890113
4sp
S__97075206
elefant-landsby-hua-hin
Cykling Hua Hin
Motorsport Hua Hin
indkøbsture
DCIM100MEDIADJI_0170.JPG
rygsæk 22237_5e683ed890113 4sp S__97075206 elefant-landsby-hua-hin Cykling Hua Hin Motorsport Hua Hin indkøbsture DCIM100MEDIADJI_0170.JPG

Siam4homes lokale partnernetværk består af lokale ejere og ejendomsmæglere. Lokale netværkspartnere er alle blevet enige om vilkår og politik, som sikrer et sikkert og sundt arbejdsmiljø for at yde den bedste service til vores kunder.

Siam4home er godkendt partner med førende udbydere til din ferie. Find din tur blandt vores partnere for at tilbyde udflugter og ture til din ferie.

Siam4homes lokale partnernetværk består af lokale agenter. Lokale netværkspartnere er alle blevet enige om vilkår og politik, som sikrer et sikkert og sundt arbejdsmiljø for at yde den bedste service til vores kunder.

Som den førende markedsplads for rejseoplevelser tror vi på, at det at skabe minder er, hvad rejser handler om. Og med mere end 300,000 oplevelser at udforske – alt fra simple ture til ekstreme eventyr (og alle de niche-interessante ting derimellem) – har det aldrig været nemmere at skabe minder, der vil vare hele livet.

Med brancheførende fleksibilitet og tilgængelighed i sidste øjeblik er det aldrig for sent at gøre en dag ekstraordinær.

Ét websted, 300,000+ oplevelser, du vil huske.

Hvorfor vælge Viator?

  • Enestående fleksibilitet: Du er i kontrol med gratis afbestillings- og betalingsmuligheder for at tilfredsstille enhver plan eller ethvert budget.
  • Kvalitet, du kan stole på: Vores oplevelser opfylder høje kvalitetsstandarder og understøttes af millioner af anmeldelser, så du ved, at du får det bedste.
  • Oplevelser at huske: Gennemse og book ture og aktiviteter, der er så utrolige, at du gerne vil fortælle det til dine venner.
  • Prisvindende support: Finde en lavere pris? Har du en ændring i planerne? Intet problem. Vi er her for at hjælpe, 24/7.

Vi er på en rejse for at forvandle almindelige ture til ekstraordinære. Vi er din guide og bringer dig personlige oplevelser. Uanset hvor dine rejser tager dig hen, viser vi dig de unikke og uundgåelige ting at gøre på din destination. Med GetYourGuide på din side (og i lommen) har det aldrig været nemmere at skabe mindeværdige øjeblikke. I dag har millioner brugt GetYourGuide til at gøre deres rejsedrømme til virkelighed. Og vi er lige begyndt. Vi ændrer den måde, folk forbinder til de steder, de besøger, så alle kan skabe deres drømmeferie. Det er din rejse, din vej.

Vores rejse indtil videre

At åbne verden for alle er kernen i GetYourGuide. Grundlagt af klassekammeraterne Johannes, Tao, Martin og Tobias i 2009, udløste en rejsesammenblanding en revolutionær tilgang til turisme. Da Johannes landede en dag for tidligt i Beijing, brugte han sin tid på at vandre rundt i gaderne uden at vide, hvor han skulle tage hen, eller hvad han skulle gøre. Det var først, da Tao ankom til scenen for at fungere som en lokal guide, at duoen fuldt ud kunne opleve deres destination. Tilbage i Zürich, med en defineret vision for fremtiden, besluttede vores grundlæggere at ændre rejseverdenen. Resultatet? En platform, der samler de bedste aktiviteter over hele kloden, alt sammen på ét sted.

Problemfri
erfaring

For en mere problemfri oplevelse har du mulighed for at blive hentet direkte fra dit hotel, så der ikke er noget besvær med at finde mødestedet.

Gratis ulykkesforsikring

For at sikre sikkerheden for enhver rejsende tilbyder vi også ulykkesforsikring oven i vores lokale ture. Så du kan have det sjovt med ro i sindet!

100 % tilfredshed garanteret

Hvis rejsen ikke levede op til dine forventninger, kan du kontakte for at få refunderet. Du betaler først, når du er 100% tilfreds!

Hvem er den lokale ekspert?

Vores kyndige og venlige lokale eksperter kender både de steder, der skal ses, og de skjulte perler i Thailand godt.
De vil sørge for, at du får en sjov, autentisk og indsigtsfuld oplevelse med at opdage vores smukke Thailand.

 

Vores lokale eksperter gennemgår et omhyggeligt baggrundstjek, så du kan få en sikker og bekymringsfri rejse. Vores lokale eksperter kommer fra over 55 byer i Thailand, så de har et dybt bånd og rig viden om de byer, de er vokset op i. De hjælper dig gerne med at udforske det bedste fra hvert sted i et rigere og anderledes lys – Thailand gennem øjnene af de lokale. Med vores lokale eksperter vil du lære om historien bag de ikoniske templer, holde en hjemmelavet picnic i Chiang Mai og endda finde de bedste steder at fange Pokémon i Bangkok.

TourRadar er verdens første Adventure Booking Platform, hvor du nemt kan booke private, gruppe- og skræddersyede flerdages organiserede eventyr fra 160+ lande rundt om i verden.

Traditionelt var det en kedelig og tidskrævende proces at bestille en organiseret tur. Hvor skal jeg bo? Hvilke aktiviteter vil jeg lave? Hvilke måltider skal jeg have? Hvilken operatør kan jeg stole på? TourRadar gør booking af flere dages ture problemfri og rettidig, i samarbejde med 2,500+ operatører at tilbyde mere end 50,000+ eventyr in 160 + lande. TourRadar, der blev grundlagt i 2010, var den første til at flytte flerdagesture til en online markedsplads, hvilket gjorde dem til førende i branchen. I 2021 revolutionerede TourRadar branchen yderligere ved at introducere Adventure Booking Platform, der forbinder rejsende, operatører og rejserådgivere til organiserede eventyr gennem én platform.

Thai intro 9 dage.

Start i Bangkok og slut i Ko Pha Ngan! Med Active Adventure tour Thai Intro 9 Day har du en 9 dages rejsepakke, der tager dig gennem Bangkok, Thailand og 2 andre destinationer i Thailand. Thai Intro 9 Day inkluderer overnatning, en ekspertguide, måltider, transport og mere.

Tourradar tilbyder pakkerejser i Thailand. Feriepakker inkluderer overnatningstransport og ture mv.

Alle slags feriepakker. Sejlture, trekking i nationalparker, kulturelle besøg i templer og historiske steder. Cykelture eller på motorcykel udforske Thailand.

Vælg din egen taylermade feriepakke i Thailand

Backpacking Thailand 15 dage.

Start i Bangkok og slut i Chiang Mai! Med Active Adventure tour Backpacking Thailand – Feel Free Travel har du en 15 dages rejsepakke, der tager dig gennem Bangkok, Thailand og 5 andre destinationer i Thailand. Backpacking Thailand – Feel Free Travel inkluderer indkvartering, en ekspertguide, måltider, transport og mere.

Scupa Diving Thailand Dykning Thailand

Se nærmere på dykning i Thailand
Dykkere fra hele verden elsker Thailands tropiske paradis for dets enestående sigtbarhed under vand og rev, der er hjemsted for noget af det bedste koral- og havliv på planeten. Intet kan sammenlignes med dykning i Thailand med hvalhajer, djævlerokker, leopardhajer og andre pelagiske arter for "store fisk"-entusiaster, mens makroentusiaster kan holde øje med søheste, frøfisk, spøgelsesrørfisk, nøgensnegle og andre små underligheder .
Thailands dykkemuligheder spænder fra grænsende rev, dybe fald, vrag, vægge og huler til tunneler, tinder og åbne havbjerge med Thailandbugten mod øst og Andamanhavet mod vest. Afslutningsvis er dette et fantastisk land at fremme din dykkertræning, og det vil uden tvivl være et mindeværdigt land for alle.
1 sp

National Parks Thailand Nationalparker Thailand

Fra 2019 omfattede Thailands beskyttede områder 156 nationalparker, 58 dyrelivsreservater, 67 ikke-jagtområder og 120 skovparker. De dækker næsten 31 procent af rigets territorium.
Nationalparker tilbyder turister udendørs aktiviteter i naturen. Dykning og svømning i nationale hovedparker, trekking og rafting i nationale naturparker.
Brug vores interaktive kort over Nationalparker Thailand, hvor vores partnere tilbyder ture og ture.
Vidunderligt grønt vandfald og dejligt til afslapning, betagende og fantastisk turkisblåt vand ved den stedsegrønne skov, Beliggende Erawan-vandfald Khanchanaburi-provinsen, Thailand

Sammenlign