Det bliver lettere at rejse i Thailand, da infrastrukturen hele tiden forbedres. De fleste turister foretrækker topdestinationer som Siam4home topdestinationer på vores kort. Men Thailand er et smukt land med en meget venlig kultur. Turister skal bare forberede sig lidt mere, hvis de vil opleve Thailand uden for turistmål. Næsten alle provinser har en nationalpark med beskyttet natur. Hver provins har også sine egne ejendommeligheder, som har været en del af eksistensen for thailandske indbyggere i mange århundreder.

Thailand er opdelt i 77 provinser. Hver provins ledes af en guvernør, der er udpeget af regeringen i Bangkok. Love og regler er de samme i alle provinser udstedt af regeringen i Bangkok.

Placer markøren på den foretrukne provins eller Siam4homes topdestination. Aktiver provins- eller Siam4home-topdestination. Provinsen vil vise Wikipedia-info, og Siam4homes topdestination vil vise vores egen side om topdestinationen.

Også: Aktiver Vælg. Vælg din foretrukne provins eller Siam4home topdestination.

Mere info om provinserne Thailand

Vi vil gerne præsentere de to bedste websteder om Thailand for vores besøgende på webstedet. Vi bruger Wikipedia på flere sider på vores web. som yderligere information. Tourismthailand (TAT) er Thailands officielle hjemmeside om info og turisme i Thailand.

Wikipedia: Thailands provinser

Wikipedia giver grundlæggende oplysninger om Thailand. Geografi, demografi, transport, hospitaler osv. Aktiver links i Indholdsboksen.

Tourismthailand (TAT): Destinationer efter region

Tourismthailand (TAT) giver grundlæggende oplysninger om Thailand. Men det giver også relevant turistinformation om attraktioner og aktiviteter, fremhæver hver provins osv.

Aktiver region på kortet. Aktiver Udforsk mere. Aktiver den foretrukne provins

Sammenlign