Thailand forbedrer løbende sin infrastruktur. Transport er ved at blive mere let og behageligt for thaier og turister. Offentlig og privat transport med fly, busser, tog, biler, motorcykler, færger osv.

Siam4home arbejder sammen med pålidelige partnere i Thailand for at levere transport i Thailand. Vi vil gerne gøre det nemt og behageligt for dig at rejse i Thailand.

Se vores info om busser, fly, tog og privat transport. Book online til transport. Se kortinfo om stationer og lufthavne.

Phuket-til-Krabi-færge-Thailand-Asien
bus-vip-stor
27075
motorcykel taxa
Taxi-i-Bangkok-Wikimedia
Minibus-Van-maks-8-pers
minivan
bil
State-Railway-of-Thailand-at-genoptage-tog-tjenester-den-18-maj-1
BKK_2-984x554
regering-bus-thailand
S__23134212
songthaew-thailand
Transport-i-Thailand-samlor-thailand
Phuket-til-Krabi-færge-Thailand-Asien bus-vip-stor 27075 motorcykel taxa Taxi-i-Bangkok-Wikimedia Minibus-Van-maks-8-pers minivan bil State-Railway-of-Thailand-at-genoptage-tog-tjenester-den-18-maj-1 BKK_2-984x554 regering-bus-thailand S__23134212 songthaew-thailand Transport-i-Thailand-samlor-thailand
drevet af 12Go system

Multimodale rejser

Vi leverer alle rejsetjenester på en enkelt platform til sammenligning og interline-billetter. For at give de bedste resultater forbinder vi direkte til leverandørsystemer via API.

Fly Tog Busser Færger Varebiler Taxier Dagsture Biludlejning

 Garant for bedste pris

Vi returnerer forskellen i pris

 Gratis ventetid

Vi tillader gratis ventetid på 60 minutter i lufthavne, alle andre steder inkluderer en gratis ventetid på 15 minutter

 Ingen skjulte omkostninger

Skatter, vejafgifter og drikkepenge inkluderet

 Sikre ture

Du kender altid din transportør, alle transportører er nøje udvalgt

Online booking af dine thailandske billetter med BusOnlineTicket.co.th er let med vores mobilvenlige websted. Med kun få enkle trin får du reservationsbekræftelsen sendt til din e -mail, og du er klar til at gå. Vi tilbyder også en række betalingsmuligheder for at gøre bookingprocessen lettere. Vælg det der passer dig bedst. Desuden kan booking af dine thailandske billetter online spare dig tid og omkostninger ved at gå til billetdisken bare for at købe billetterne på forhånd.

Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din Thailand-rejse og bestil Thailand-billetter online med BusOnlineTicket.co.th i dag!

REJSE I THAILAND

 

Thailand er et stort land, og det kan være at planlægge en rejseplan i Thailand, i betragtning af hvor meget Thailand har at tilbyde sine besøgende. Fra nord til syd, selv i Isaan (nordøstlige) regioner, giver Thailand -rejser dig en række strande, højland, natur, templer, vildskab og ro. Dette "Smileland" er rigt med kulturel og historisk baggrund, hvilket gør Thailand til en meningsfuld rejse for mange besøgende.

 

TRANSPORT I THAILAND

 

Det er ikke svært at rejse i Thailand. Der er mange transportmuligheder i Thailand til rådighed for at rejse mellem provinser, byer, byer og endda til nabolandene som Cambodja, Myanmar, Laos og Malaysia. Nogle af de tilgængelige offentlige transportmidler i Thailand inkluderer fly, tog, busser og færger.

I mellemtiden, for at rejse inden for en by eller en by, kan du vælge mellem de afmålte taxier, lokale busser, tuk tuk, songthaew og motorcykeltaxi. I Bangkok får du flere ekstra muligheder for offentlig transport i Thailand, såsom MRT, BTS Skytrain og Airport Link. Disse togtjenester i Bangkok forbinder mange dele af den travle, travle by for at reducere den typiske trafikprop på vejen.

 

THAILAND OFFENTLIG TRANSPORT: BUSSEN, JERNEN OG FERJEN

 

Faktisk er der hundredvis af operatører, der driver den thailandske transport for de lokale thailændere, besøgende og turister i Thailand. Du kan tage til de fleste af de mest populære steder i Thailand med busser. Vejene i Thailand er generelt i god stand, så det kan være en problemfri og behagelig oplevelse at rejse med thailandsk transport. Busoperatøren udstyrede normalt busserne med aircondition og toilet ombord til langdistancebusser i Thailand.

Alternativt kan du rejse med Thailand med tog. State of Railway Thailand (SRT) driver togtjenesten, der forbinder Thailands provinser. SRT -togtjenesterne er opdelt i tre linjer, nemlig den sydlige linje, den nordøstlige linje og den nordlige linje. Alle disse SRT -toglinjer er forbundet til Bangkok, som ligger i den centrale region i Thailand.

Øer og strande er meget populære blandt lokalbefolkningen og turisterne, der kommer til Thailand og ønsker at slappe af med naturen. Nogle af populære øer omfatter Koh Phangan, Koh Samui, Koh Tao, Koh Phi Phi, Koh Lipe og Koh Lanta. I mellemtiden er populære strande placeret i Pattaya, Ao Nang, Railay og Phuket. Der er mange speedbåds- eller færgetjenester til rådighed, som du kan vælge at komme til disse øer og strande.

 

ONLINE BOOKING TIL THAI BILLETTER TIL DIN THAILAND REJSE

 

Da Thailand er et af de mest populære lande at besøge i Sydøstasien, modtager det tusindvis af besøgende hvert år. Derfor, hvis du har målrettet mod bestemte steder i din rejseplan, er det bedre at planlægge rejsen, før du går. Især i højsæsonen kan de thailandske billetter til Thailand -transport temmelig hurtigt blive udsolgt. Således er det måske ikke en god idé at bestille dine thailandske billetter på stedet, medmindre du på forhånd har forberedt dig på risikoen.

Du kan planlægge dine rejser og nemt bestille dine thai-billetter online på forhånd. Du kan tjekke deres tidsplan, sammenligne priserne og bestille dine thailandske billetter hvor som helst og når som helst, når det passer dig.

Info om jernbane, lufthavne og andre former for indenrigstransport.

Busses routes stations and terminals Thailand Busser ruter stationer og terminaler i Thailand

Den første ting at vide om busrejser i Thailand er, at det er muligt at komme næsten overalt med bus. Busser er billige og bliver ofte brugt af lokalbefolkningen, som ikke har en bil eller foretrækker at bruge bussen frem for toget. At rejse med bus er også meget populært for turister [...]

Flights and Airports Thailand Fly og lufthavne Thailand

Det er meget nemt at rejse til Thailand med fly. På nuværende tidspunkt er der 11 internationale lufthavne i Thailand. Internationale lufthavne er alle placeret tæt på topdestinationer for turister i Thailand. Det er nemt at fortsætte din rejse i Thailand fra internationale lufthavne. Shuttlebusser og taxaer står klar til dig i lufthavnene. Thailands infrastruktur [...]

Cars minibusses scooters bikes and bicycles Thailand Biler minibusser scootere cykler og cykler i Thailand

Biler og minibusser Mange turister bestiller privat transport, når de bestiller overnatning i Thailand. Hoteller og agenter til leje af indkvartering arrangerer transport som lufthavnstransport. Men privat transport er let at finde i Thailand. Chauffører er ofte overalt på turiststeder med deres skilte for deres service. Privat transport er også let at bestille online direkte [...]

Railway Thailand Jernbane Thailand

Thailands statsjernbane, normalt kendt som thailandsk statsjernbane eller blot thailandsk jernbane, er Thailands vigtigste jernbaneoperatør. Alle nationale jernbanelinjer drives af den thailandske nationale jernbane, som ejes af den thailandske regering. SRT's netværk spænder i øjeblikket over 50 provinser og transporterer omkring 35 millioner passagerer årligt. I 2027 var 61 [...]

Kort over busstationer, banegårde og lufthavne

Kort over lufthavne i Thailand

Se vores kort over lufthavne i Thailand. Vi har listet internationale og vigtigste indenlandske lufthavne

Dansk lufthavn

International lufthavn

Zoom ind og placer markøren på lufthavnen og lufthavnens navn vises.

Aktiver lufthavn og "Flere detaljer"

Webside med lufthavnsinformation vises

Aktiver "Få rutevejledning"

Find din retning til lufthavnen

[wpgmza id = ”1 ″]

Kort over busstationer og terminaler

Se vores kort over busstationer og terminaler i Thailand.

Aktiver busikonet i den provins, du foretrækker.

Aktiver "Flere detaljer"

Google map vises med busstationer og terminaler for din valgte provins.

Brug venligst: Busstationer og navnet på din foretrukne provins i søgelinjen på google map, hvis google map som standard gå til retningssøgelinjen.

F.eks.: Busstationer Trat-provinsen 

 

[wpgmza id = ”3 ″]

Thailand jernbanekort

Se vores kort over de 5 vigtigste jernbanelinjer i Thailand. Vi har listet de vigtigste stationer og hovedstationer på kortet.

Vigtig station

Hovedbanegården

Zoom ind og placer markøren på stationen, og stationsnavnet på stationen vises.

Aktiver station og "Flere detaljer"

Google map vises med mere info om stationen: Position, rutevejledning, tidsplaner, billeder og links til relevant info.

[wpgmza id = ”4 ″]

Sammenlign